Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η χυλόπιτα της Μόσχας

Cyprus Bailout Request Questioned by Russian Officials, RIA

By Paul Abelsky
     July 24 (Bloomberg) -- Cyprus’s request for a second bailout loan has been called into question by Russian officials representing the country’s financial authorities, RIA Novosti reported, citing people it didn’t identify.
     Russia may need to maintain reserve buffers if the global economic outlook deteriorates, the news service cited one of the people as saying.

Ξέρω σύντροφε Χριστόφια πως κάτι τέτοιο δεν το περίμενες. Έχεις καμιά άλλη όμως ιδέα;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε...

Πάντως η αλήθεια είναι πως συμφέρει και στον σύντροφο Πούτιν να είναι καλά η Κυπρούλα...

Όσον αφορά εμάς, νομίζω πως ρωσικό δάνειο ή όχι, δεν έχουμε επιλογή από το να καταλήξουμε κάπου με την Ντέλια και τους παρέες της.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Καλημέρα Στροβολιώτη. Δεν διαφωνώ για το πρώτο ποσώς. Αλλά ο Βλαδίμηρος ξέρει επίσης πως με το να δώσει το δάνειο στον πίθο των Δαναΐδων, τίποτα δεν διασφαλίζεται.

Και σου λέει, αφού θα πάνε στην τρόικα που θα πάνε, τι να μπλέξει;

Ανώνυμος είπε...

Στην Κύπρο τα έχουν... πιο βαριά;
ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ

(Egine ετσι αυτό, όπως το γραφουν?)

http://harddog-sport.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8639.html

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Φίλε ανώνυμε, δεν έχω ιδέα τι ακριβώς διαδραματίστηκε στη συνάντησή τους μια και μέχρι στιγμής δεν με κάλεσαν ούτε η τρόικα ούτε η κυβέρνηση να συμμετάσχω στις συνομιλίες τους παρά το γεγονός ότι έχω θέσει ανάλογο αίτημα επιτακτικά και επανειλημμένα.

Εύχομαι φυσικά αυτό να αλλάξει σύντομα. ;)

Πάντως το επιχείρημα της Σωτηρούλας είναι βλακώδες. Αν την ενοχλεί η παρουσία Ρουμάνων μεταναστών (λέει άλλωστε πως "γεμίσαμε" που παραπέμπει σε φρασεολογία του Ορχιεπισκόπου όταν αναφέρεται σε Τουρκοκύπριους, Τούρκους και μη χριστιανούς μετανάστες) αυτοί δεν θα φύγουν από την Κύπρο ενόσω θα μπορούν να παίρνουν δουλειές που αμείβονται καλύτερα απ' ό,τι στη χώρα τους.

Εξίσου βλακώδες και εκτός πραγματικότητας είναι και το αίτημά της για "αύξηση των εσόδων" σε μια περίοδο που η οικονομία συρρικνώνεται.

Αυτού του είδους όμως η επιχειρηματολογία είναι τυπικό σύμπτωμα για έναν αστοιχείωτο άνθρωπο που στη ζωή του δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παράγει ιδεολογία για το ΑΚΕΛ και συνθήματα για την ΠΕΟ.

Διαφορετικά δεν θα είχε την αυταπάτη πως η Ντέλια ή ο οποιοσδήποτε εκπρόσωπος της τρόικας, ή του ΔΝΤ συγκεκριμένα, είναι ένας τυχαίος άνθρωπος που τρώει κόνναρα.